Floating Facebook Widget
this time tomorrow surf pel·lícula cover
THIS TIME TOMORROW Més info
Olivemoon imatge promocional
Olivemoon
Escolta'ls
Intentio pel·lícula surf cover
INTENTIO Més info
Finnsurf cover
FinnSurf Més info
Sexy Bicycle imatge promocional
Sexy Bicycle Escolta'ls
Dear Suburbia pel·lícula surf
DEAR SUBURBIA Més info
Here & Now surf pel·lícula cover
Here & Now Més info
Gauchos del Mar surf pel·lícula portada
Gauchos del Mar
Més info

Barcelona Surf Film Festival 26, 27 i 28 de Juny al jardí del Museu Marítim

Festival de cinema internacional de surf, els dies 26, 27 i 28 de Juny, des de 2/4 de 9 del vespre fins 2/4 d'1 de la matinada. Cada dia es podrà disfrutar d'un concert durant la posta de sol i tot seguit de 2 sessions de cinema a la fresca. Durant els tres dies hi haurà servei de bar amb menjar i beguda fresca.
El BCNSFF neix del desig de mostrar, gaudir i inspirar-se d'una cultura no gaire coneguda o present fins al moment en la societat catalana: la cultura del surf. Més que un esport, el surf és un estil de vida, una manera d'entendre la societat i la natura que tots compartim però no tots tractem igual. Amb el festival pretenem fer accessible a tothom aquestes experiències aspirant a ser un punt de trobada d'amants del surf que pugui portar a noves experiències i reptes personals.

Surf a Barcelona?

Sí! Tot i no tenir un gran oceà, el Mediterrani ens serveix bones onades durant la temporada de surf (tardor – hivern). És clar que el nostre país i el nostre mar no són pioners en el surf, no tenim gaire història (tot just podríem dir que estem entre la primera/segona generació de surfistes nascuts al Mediterrani) i no tindrem les millors condicions, però potser això és un dels motius pels quals hi ha tanta afició i addicció!
Les grans calmes estivals d'aquest mar que tant estimem, són un motiu més per anar a buscar onades a qualsevol indret del món. Al Festival podrem veure i gaudir dels racons més espectaculars del planeta, així com històries personals i algunes situacions semblants al surf Mediterrani, tot un conjunt que no només ens farà somiar, sinó que a més a més ens motivarà per fixar-nos nous viatges, reptes i objectius vitals que ens marcaran com a persones.

MoviesTotes les projeccions seran en versió original subtitulada

Here & Now surf movie Cover
Here & Now Anglès subtitulada Castellà
2 de maig de 2012 és el dia triat per rodar aquesta pel·lícula, on es pot veure com és la vida de diferents surfistes de tot el món en un dia qualsevol. Més de 25 cineastes i surfistes treballen al uníson per documentar el món del surf en un sol període de 24 hores.
Mira el trailer
Intentio surf movie Cover
Intentio Anglès
Intentio té una fotografia excepcional i de gran creativitat que la converteixen en una de les pel·lícules més poètiques del surf. És un viatge espiritual que s'alimenta de l'oceà i d'aquells que el cavalguen sobre una taula per posar en evidència l'estil de vida actual.
Mira el trailer
Dear Suburbia surf pel·lícula Cover
Dear Suburbia Anglès subtitulada Castellà
Pel·lícula de surf d'alt nivell ambientada en paissatges i personalitats exòtiques que es contraposen a la tradicional vida urbana; espontaneïtat vs. rutina, mostrant una vida moderna armoniosa i una mica esquizofrènica on el passaport i una taula de surf són suficients.
Mira el trailer
This Time Tomorrow surf film cover
This Time Tomorrow Anglès subtitulada Castellà
Recorregut de més de 18.000 milles en un viatge de 8 dies en el que Dave Rastovich i Craig Anderson intenten surfejar el mateix swell en diferents indrets del món. Des de Teahupoo fins a point breaks de Mèxic fins a acabar a les gèlides aigües de l'Artic.
Mira el trailer
FinnSurf surf movie cover
FinnSurf Finès subtitulada Anglès
És la història de cinc surfistes finesos i les dificultats que tenen per surfejar a Finlàndia amb temperatures sota zero, vents de 30m/s, nevant i amb el mar congelat. En definitiva, tracta de l'amor, les passions i les motivacions que ens porten a apartar l'avorriment i perseguir les nostres passions.
Mira el trailer
Gauchos del Mar surf pel·lícula portada
Gauchos del Mar Castellà subtitulada Anglès
Dos germans viatgen durant 13 mesos des de California fins a Buenos Aires surfejant el Pacífic Americà acampant en platges espectaculars, coneixent noves cultures i disfrutant de cada instant alhora que surfegen les onades que l'oceà els serveix.
Mira el trailer

PROGRAM No hi haurà abonaments pel festival. Només entrada de dia que es vendrà a taquilla.

DIMECRES 26
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Concert OLIVEMOON
 • 22:15 GAUCHOS DEL MAR
 • 23:30 HERE & NOW
DIJOUS 27
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Concert SEXY BICYCLE
 • 22:15 FINNSURF
 • 23:30 DEAR SUBURBIA
DIVENDRES 28
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Taula Rodona
 • 22:15 INTENTIO
 • 23:30 THIS TIME TOMORROW

Location Jardí del Museu Marítim de Barcelona

Supporters El Barcelona Surf Film Festival és possible gràcies a: