Out in the lineup cover
OUT IN THE LINE-UP Més info
The Heart And the Sea foto
THE HEART & THE SEA Més info
Tierra de Patagones
TIERRA DE PATAGONES Més info
Home Coming Cover
HOME COMING Més info


Barcelona Surf Film Festival Del 2 al 13 de Juny de 2014

Dilluns 2 Juny AN ENDLESS OPENING – Sala Apolo / Nasty Mondays
Obrim aquesta segona edició del festival 2014 a la Sala Apolo celebrant el 50è aniversari de la mítica pel·lícula “The Endless Summer” pionera en el cinema de surf de la ma del gran Bruce Brown. Realitzarem la primera celebració oficial de la pel·lícula a Europa, amb un aforament limitat a 200 persones.
Pels més “fiesteros”, la projecció anirà seguida de la sessió “Nasty Mondays”. A més de gaudir una de les festes més emblemàtiques de la nit barcelonina, es sortejarà una taula de surf edició única “BCNSFF, Nasty Mondays & Locals Barceloneta” pintada en directe, per gentilesa de Locals Barceloneta.
Només projecció: 5€ (Venda a taquilla)
Projecció + festa amb una consumició: 14€ Horari: 21:00 - 05:00h
Es podrà sortir entre la projecció i la festa.

Dimecres 4, Dj 5 i Div 6 Juny CINEMA, MÚSICA i ESTRELLA A LA FRESCA (..i soparet, és clar) – Jardí Museu Marítim de Barcelona
Cada un d’aquest dies, entre la posta de sol i la mitja nit, viurem el ja mític binomi del festival “concert+2pelis”. Com sempre, al aire lliure i incondicionalment acompanyats d’una bona cervesa fresca i algun que altre “pintxo”, gaudirem de la secció oficial del festival que de ben segur que no us deixarà indiferents.
Entrades: 5€ a taquilla (aforament limitat)
Horari: 20:30 - 00:00h

Dimecres 4, Dj 5 i Div 6 Juny MÉS QUE CINEMA: CULTURA DE SURF Museu Marítim
Tenim programades dues activitats limitades a 100 persones i que començaran a les 20:00h a la Sala d’Actes del MMB
 • Conferència “Fusta – Foam – Fusta, Evolució de les planxes de surf” (dimecres 4) de la mà dels shapers Didac de Montjuich Surfboards i Sergi de Flamasurf.
 • Taula Rodona “Passat, Present y Futur del Surf a Catalunya” (Divendres 6). Es debatran diversos temes amb ponències d’experts i on tothom podrà opinar i dir la seva. A més, s’hi faran públiques dues notícies que sorprendran el món del surf català.

Durant tots els dies del MMB podrem gaudir de diverses activitats fixes:
 • Exposició i venda fotogràfica gracies a MisVistas.com
 • “Surf art”, quadres de l’artista “LAMONCU”
 • Llibres de surf de “The Fishbone Project”, la única editorial en castellà especialitzada en el tema.
 • Samarreta cotó orgànic Twothirds; venta de l'edició limitada que ha fet la marca barcelonina en col·laboració amb el BCNSFF.
 • Paradeta BCNSFF: samarretes amb el logo del festival, pels més “frikis” tindrem 25 pòsters originals de “The Endless Summer” de 100x70cm i llibre solidari amb un recull fotogràfic del surf al litoral Català en format Instagrafic, els beneficis del qual aniran destinats a una escola d'enginyeria del camp de refugiats de Mae La a Tailàndia on viuen més de 40.000 refugiats Birmans.

Divendres 6 Juny EL SO DE LA MAR – Museu Marítim
Com a últim concert dels dies al MMB, un detall especial i totalment mediterrani: una cantada d’Havaneres. I que millor que autèntics cremats de rom per acompanyar la vetllada.

Dissabte 7 Juny DIADA SURFERA, UN MOS D’AUTENTIC MEDITERRÀ
VERMUT A ALTA MAR – Platja de Sant Sebastià
Sol, brisa marina.... una excursió surfera, un veler i un vermut a alta mar. Ja sigui amb longs, paddles, shortboards, tablons, pinxos, gun, fish, retro fish, egg, minisimons, evolutives... esteu tots convidats a venir remant, nedant o navegant al “Rockstar boat” que estarà fondejat a la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta, on gaudireu d’un refrescant vermut a alta mar ja sigui amb una Estrella ben fresqueta o un Rockstar energitzant i per acompanyar unes olivetes i patatetes.
Com? EL vermut a alta mar és un esdeveniment lúdic-esportiu gratuït i obert a tothom, simplement has d’arribar amb el teu propi material o amb el material de lloguer que sortejarem especialment per a l’ocasió, estigueu atent a les nostres xarxes socials!!
El veler estarà encorat a les boies de la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta a partir de les 11:00h.

Sardinada Popular - UN MOS D’AUTENTIC MEDITERRÀ – Cofraria de Pescadors de Barcelona
Després del vermut, a partir de les 13:00, podrem gaudir d’una autèntica sardinada popular per aprofitar el bon temps mediterrani on per només 2€ podrem menjar i veure tot el que volguem.
Venda de tiquets a taquilla.

Dijous 12, Div 13 Juny CINEMA DE TOTA LA VIDA AMB ELS GAUCHOS DEL MAR - Cinemes Girona
Per acabar, cada un d’aquests dos dies projectarem dues pel·lícules compactades en una mateixa sessió. El divendres, últim dia, comptarem amb la presentació de “Out In the Line Up” de la mà del Director de Fotografia de la pel·lícula Bruno Amaral tot seguit de la presentació de “Tierra de Patagones” per els mateixos Gauchos del Mar, Joaquín y Julián Azulay.

UNA INTROSPECCIÓ MEDITERRÀNIA DE LA CULTURA DEL SURF

El BCNSFF neix del desig de mostrar, gaudir i inspirar-se d'una cultura no gaire coneguda o present fins al moment en la societat catalana: la cultura del surf. Més que un esport, el surf és un estil de vida, una manera d'entendre la societat i la natura que tots compartim però no tots tractem igual. Amb el Festival pretenem fer accessible a tothom aquestes experiències aspirant a ser un punt de trobada anual pels amants del surf de Barcelona que pugui portar a noves aventures i reptes personals.
Aspirem a ser una iniciativa positiva, constructiva i dinamitzadora de la societat, tant surfera com no, ja que ineludiblement tots formem part d’aquest món.
El BCNSFF és un festival de cinema de surf internacional però sense oblidar el marc incomparable i característic en el que ens trobem. Tenim quelcom únic, diferent, que estimem, que ens caracteritza i no ens volem oblidar: el Mediterrani. Per això esperem que cada cop s’incrementi la participació de produccions locals. Per començar, aquest any ja comptem amb 3 curts de molt alta qualitat.
Barcelona Surf Film Festival, introspecció mediterrània de la cultura del surf

PEL·LÍCULESSecció oficial

Kwepunha Liberia surf movie Cover
Kwepunha Liberia Premiere Mundial (Anglès)
Sam Bleakley és un ex surfista professional i escriptor de viatges que explora llocs de difícil accés i moltes vegades mal representats per la premsa. En aquest increïble viatge visita Libèria 10 anys després del final de la guerra per explicar-nos la història de com el surf ha ajudat a una comunitat a superar el trauma de la guerra.
Breaking Through surf movie portada
Breaking Through Premiere Mundial (Anglès)
Breaking Through és un film que mostra la passió que es viu pel surf a les illes britàniques (molt semblants a les del surf Mediterrani però més extremes) on els llargs trajectes i les dures condicions són el pa de cada dia per als riders protagonistes.
Cradle of storm portada
The Cradle of Storms Anglès
Alex Gray, Josh Mulcoy, i Pete Devries s'embarquen en un viatge a la remota Alaska, el lloc on es formen les tempestes que envien "swells" a tot el planeta. La pel·lícula ens mostra com els surfistes viatgen en quad en busca de remots spots mai abans surfejats. Amb l'increïble fons volcànic de les illes Aleutianes, "THE CRADLE OF STORMS" és el màxim exponent en quant a aventura i surf en aigües gèlides.
Beyond the surface portada
Beyond the Surface Anglès
Aquest documental captura l'inspirador trajecte que fa un grup de dones úniques viatjant pel sud de la Índia documentant les històries de les primeres noies que, trencant amb els prejudicis socials i culturals del país, s'aventuren a l'oceà marcant el camí per al futur de les dones a la Índia. Això és possible gràcies al surf, el ioga i la creativitat ecològica que estan portant esperança i alimentant el canvi per a la gent de la zona.
the old, the young & the sea surf movie Cover
The Old, The Young & The Sea Anglès
El film s'endinsa en un món inspirat per la llibertat i la realització personal en recerca d'una llar i grans onades. L'equip de "THE OLD, THE YOUNG & THE SEA" ha viatjat durant tres anys per les costes de França, Espanya i Portugal convivint amb persones que tenen una estreta relació amb el mar creant un extens documental que ens mostra el que hi ha més enllà de l'esport, la cultura i la passió pel surf i la natura.
Remind me to forget surf movie Cover
Remind Me To Forget Anglès
La pel·lícula del nord-americà Jeremy Asher Lynch ens mostra un hipnotitzant i desconcertant viatge al subconscient d'un jove trastornat pel temps i els surf, perseguit per la vergonya. "REMIND ME TO FORGET" està inspirada en la novel·la "Camps de solstici" de Nick Gullo i, tot i que és difícil de catalogar o definir, no deixarà a ningú indiferent.
Home coming surf movie Cover
Home Coming Anglès subtitulada Castellà
Al 2012, el director Nathan Oldfield viatja amb la seva dona i fills al País Basc per gravar part de la seva pel·lícula "The Heart & The Sea". Durant aquest viatge aprofita per conèixer la terra dels seus avantpassats (el seu avi era Basc). Durant el viatge coneix a un grup de persones a través de les quals descobrirà que la passió pel surf fa que a qualsevol lloc del món et puguis sentir com a casa.
Home coming surf movie Cover
Tierra de patagones Castellà subtitulada Anglès
Documental que presentaran els germans Julián i Joaquín Azulay en persona als Cinemes Girona on mostren el viatge que els dos gauchos han fet durant 6 mesos per la Patagonia. En ell s'endinsen en una aventura fins a la Illa dels Estats on es troben amb l'autèntica cultura patagònica, animals únics, nous amics i sobretot onades.
Home coming surf movie Cover
Out in the line up Anglès
Dos surfistes gais s'embarquen en un viatge al voltant del món per destapar el tabú de la homosexualitat dins el surf. Durant el viatge es converteixen en part d'una comunitat disposada a abandonar l'anonimat i crear una cultura de surf més oberta i en la que tothom sigui benvingut.
Home coming surf movie Cover
The heart & the sea Anglès
Durant tres anys el cineasta Nathan Oldfield explora els factor que fan ser feliços a tots els surfistes: la família, els amics i una enorme intimitat amb el mar. Ha estat rodada en impressionants localitzacions d'Austràlia, Nova Zelanda, França i Espanya creant una de les pel·lícules més velles de surf.
Home coming surf movie Cover
The endless summer Anglès
"The Endless Summer" és LA pel·lícula de surf, i en motiu del 50è aniversari el BCNSFF té l'honor de projectar-la per commemorar aquesta data tan assenyalada en una festa a la Sala Apolo de Barcelona amb aforament limitat a 200 persones. La projecció servirà per obrir el festival i inclou la festa posterior a Nasty Mondays.


CURTS

Barcelona Surfing Movie surf movie Cover
Barcelona Surfing Movie Premiere Mundial
Deep Bright surf movie Cover
Deep Bright Del Català Guillem Cruells
Deep bright surf movie Cover
Mediterranean Taste sun-food-waves-barcelona-sitges-mediterranean-surf
Proyecto sandez surf movie Cover
PROYECTO SANDEZ Alemany subtitulat Català
coming up for air surf movie Cover
Coming Up for Air Anglès
Dueling Single Fins surf movie Cover
Dueling Single Fins Anglès

MÚSICA

Ana i Alicia
Ana i Alícia Dimecres 4 - MMB - 9:00pm

Johnny Card
Johnny Card Dijous 5 - MMB - 9:00pm

Veles i vents
Veles i vents Divendres 6 - MMB - 9:00pm

ACTIVITATSAl BCNSFF no només projectem pel·lícules

Festa 50 aniversari The Endless Summer

Fusta-foam-fusta

PASSAT, PRESENT I FUTUR DEL SURF A CATALUNYA

Vermut a alta mar

Exposició de Fotos

Llibre solidari

PROGRAMA

DILLUNS 2
 • 21:00 Obertura de portes
 • 21:30 DEEP BRIGHT
 • 22:15 THE ENDLESS SUMMER
 • 23:50 NASTY MONDAYS
DIMECRES 4
 • 20:00 Conferència: FUSTA-FOAM-FUSTA
 • 21:00 Concert ANA&ALICIA
 • BARCELONA SURF MOVIE
 • 22:15 REMIND ME TO FORGET
 • 23:00 KWEPUNHA LIBERIA
 • DUELING SINGLE FINS
DIJOUS 5
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Concert JOHNNY CARD
 • PROYECTO SANDEZ
 • 22:15 BREAKING THROUGH
 • COMING UP FOR AIR
 • 23:00 BEYOND THE SURFACE
 • 23:59 After Party MARTINI SURFERS (Sala Apolo)
DIVENDRES 6
 • 20:00 Simposi: PASSAT, PRESENT I FUTUR DEL SURF A CATALUNYA
 • 21:00 Concert VELES I VENTS
 • MEDITERRANEAN TASTE
 • 22:15 THE CRADLE OF STORMS
 • 23:00 THE OLD, THE YOUNG & THE SEA
 • 11:00 VERMUT A ALTA MAR
 • 13:00 SARDINADA POPULAR
DIJOUS 12
 • 21:30 Obertura de portes
 • 21:45 THE HEART & THE SEA
 • 23:15 HOME COMING
DIVENDRES 13
 • 21:30 Obertura de portes
 • 21:45 OUT IN THE LINE UP
 • 23:15 TIERRA DE PATAGONES

UBICACIONS

Sala Apolo Carrer Nou de la Rambla 113 Metro L3 Paral·lel
Museu Marítim de Barcelona Avinguda de les Drassanes s/n Metro L3 Drassanes
Cofradia Pescadors Moll de Pescadors, s/n Metro L4 Barceloneta
Cinemes Girona Carrer Girona 173 Metro L5 Verdaguer

GUANYADORS 2014

The Old, The Young & the Sea
BEST FEATURE THE OLD, THE YOUNG & THE SEA

Tierra de Patagones
SPIRIT OF THE FESTIVAL TIERRA DE PATAGONES

Barcelona Surfing Movie
BEST SHORT BARCELONA SURFING MOVIE

PATROCINADORSAspirem a ser un festival cultural, crític i social on el surf és la corrent que ens guia. Per això, el BCNSFF es caracteritza per crear sinergies tant amb grans empreses com amb petites i amb nous projectes emprenedors que treballen cada dia per fer d’aquest un món millor!

LA NOSTRA CERVESA

EL NOSTRE ESPAI