La Primera Ola foto
LA PRIMERA OLA Més info
Attractive Distractions
ATTRACTIVE DISTRACTIONS Més info
Behind the Tide
BEHIND THE TIDE Més info
Seven Signs
SE7EN SIGNS Més info


Barcelona Surf Film Festival 2015Del 30 de Juny al 3 de Juliol de 2015

El Barcelona Surf Film Festival celebra la seva tercera edició. Amb més ganes que mai de seguir il·lusionant i sorprenent, hem seleccionat les millors y més impactants pel·lícules de surf del moment, de manera que el nostre fidel públic oblidi les llargues calmes estivals de la nostra estimada Mditerrània.
Al Jardí del Museu Marítim de Barcelona, rodejats de cultura, història i amor pel mar, el #BCNSFF se sent ja com a casa. Seguint la tradició d’altres anys, no faltaran les paradetes, menjar mediterrani i cervesa local, sempre amenitzat amb bona música i bona companyia. En definitiva, el BCNSFF torna aquest any 2015 per consolidar-se com a punt de trobada anual de la incipient i creixent comunitat surfista barcelonina, essent un esdeveniment per reforçar vincles, comentar experiències i compartir impressions i per que no, fer una mica el freaky.
Les entrades es vendran els mateixos dies de les projeccions a partir de les 20:00h (aprox) a la rampa d'entrada del Jardí del Museu Marítim. Hi haurà nombre limitat de localitats per mantenir el bon ambient, la comoditat i la seguretat de tots els assistents. Incorporem aquest any la possibilitat d’obtenir Pack d’Entrada + Samarreta del festival. No hi haurà restriccions d'edat.

PEL·LÍCULESSecció oficial

La Primera Ola surf movie Cover
La Primera Ola Inèdita (Castellà)
Documental que mostra els orígens del surf a Espanya a través de les declaracions i anècdotes dels seus protagonistes, acompanyades d'impactants i inèdites imatges de la època. Més de 80 entrevistes a pioners que ens expliquen de primera mà com van ser els inicis, més de 3.000 metres de super 8s inèdits, centenars de fotografies i més de 10.000 km recorreguts en busca de les històries més emocionants fan de LA PRIMERA OLA un documental únic i irrepetible.
Peninsula Italian surf movie cover
Peninsula Italià subtitulada en Anglès
Documental del surf a Itàlia, la seva història i el seu estat actual. Retrata el surf italià explorant la costa del país i descriu la passió i dedicació de la gent que viscut i viu l'escena surfista italiana. Està rodada completament en 35mm, 16mm i super 8 i conté imatges inèdites i exclusives dels inicis del surf a Itàlia.
The Fisherman's Son Portada
The Fisherman's Son Anglès subtitulada en Castellà
Nascut i criat a Punta de Lobos, Ramón Navarro va trobar la seva passió surfejant onades gegants per tot el món. Però els seus èxits en el surf d'onades grans són només una part de la seva vida. "PUNTA DE LOBOS POR SIEMPRE" és la missió en que Ramón Navarro ha centrat la seva vida per protegir la costa de Chile.
Se7en Signs surf movie Cover
Se7ven Signs Anglès
6 CINEASTES. 6 PAÏSOS. UN VIATGE. Innersection presenta un altre experiment amb alguns dels directors i surfistes més internacionals.
Attractive Distractions surf movie Cover
Attractive Distractions Anglès
Aquesta pel·lícula porta 10 dels millors joves surfistes en un viatge d'infart. Des de Jaws amb 50 peus fins a aeris mai vistos. S'endinsen en una aventura cap a destins paradisiacs i ho barrejen amb surf i fotografia de gran bellesa. Fa un retrat del món que els surfistes professionals viuen i de les emocions que experimenten.
Behind the Tide surf movie Cover
Behind the tide Anglès subtitulada en Castellà
Documental que ens mostra els artistes que han fet de la seva passió pel surf la seva forma de vida. Ens ensenya una prespectiva diferent de la cultura del surf, centrant-se en la gent que travalla independentment i fora dels circuits habituals. Des de shapers fins a fotògrafs, la pel·lícula documenta com l'art i l'amor per les onades trascendeis més enllà de fronteres geogràfiques i culturals.


CURTS

Out of the black and into the blue surf movie Cover
Out of the black and into the blue
Willow Creek surf movie Cover
Willow Creek
Don't Follow this bike surf movie Cover
Don't Follow this Bike
Freedom of the Fish surf movie Cover
Freedom of the Fish
North to Noosa surf movie Cover
North to Noosa

MÚSICA

Irish Corner
Irish Corner Dimarts 30 - MMB - 9:00pm

Alessio Arena
Alessio Arena Dimecres 1 - MMB - 9:00pm

Hugo Aran
Hugo Arán Dijous 2 - MMB - 9:30pm

Adam Gyles Levy
Adam Giles Levy Divendres 3 - MMB - 9:15pm

PROGRAMAHoraris aproximats i subjectes a canvi previ avís al nostre Facebook

DIMARTS 30
5
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Concert: IRISH CORNER
 • 22:00 Curt: FREEDOM OF THE FISH
 • 22:20 Curt: DON'T FOLLOW THIS BIKE
 • 22:45 PENÍNSULA
DIMECRES 1
5
 • 20:30 Obertura de portes
 • 21:00 Concert: ALESSIO ARENA
 • 22:00 Curt: NORTH TO NOOSA
 • 22:20 LA PRIMERA OLA
 • 23:20 Preguntes pel director de LA PRIMERA OLA i MONOPATÍN (Pedro Temboury)
DIJOUS 2
5
 • 19:45 Obertura de portes conferència
 • 20:00 Conferència: Hidrodinàmica i disseny de taules de surf
 • 21:15 Concert: HUGO ARÁN
 • 22:15 Curt: OUT OF THE BLACK AND INTO THE BLUE
 • 22:20 Curt: WILLOW CREEK
 • 22:30 SEVEN SIGNS
 • 23:30 THE FISHERMAN'S SON
DIVENDRES 3
5
 • 19:45 Obertura de portes conferència
 • 20:00 Conferència: Materials i producció de taules de surf
 • 21:15 Concert: Adam Giles Levy
 • 22:15 ATTRACTIVE DISTRACTIONS
 • 23:15 BEHIND THE TIDE

Ubicació Jardí del Museu Marítim de Barcelona

PATROCINADORSSom un Festival cultural, crític i social on el surf és la corrent que ens guia. Els nostres patrocinadors es caracteritzen per ser, petites i grans empreses, així com nous projectes emprenedors amb els que compartim la passió pel mar.

CASA NOSTRA

LA NOSTRA CERVESA


EL PARADÍS


ELS NOSTRES COL·LABORADORS